Снимка БулфотоСтранен случай в заведение в американски щат. Брачна двойка била помолена да

...
Снимка БулфотоСтранен случай в заведение в американски щат. Брачна двойка била помолена да
Коментари Харесай

Семейство отказа да си свали маските в ресторант в Тексас и бе изгонено

Снимка Булфото

Странен случай в заведение в американски щат. 

Брачна двойка била помолена да напусне ресторант в Тексас, тъй като отказали да смъкват защитните си маски. Американските медии показват, че до момента е имало случаи, когато е било желано от хора да изоставен обект на закрито, тъй като отхвърлят да носят маска, само че това е първият път, когато някой е изхвърлен за съблюдаване на антипандемичните ограничения.

Натали Уебстър и брачният партньор й били в ресторант „ Хенг Тайм “ в Роулет, Тексас, когато сервитьорка се доближила до тях и ги помолила да смъкват маските си или да изоставен ресторанта. „ Сервитьорката пристигна, седна до мен и сподели: „ Нашият управител ми сподели да дойда, тъй като съм по-любезна от него. “

Тя прецизирала, че позицията на мениджъра е клиентите да са без маски и в случай че не ги махнат, биват помолени да си тръгнат, разказа Уебстър пред Си Би Ес.

Двойката, която има бебе с отслабен имунитет, отказала да смъкна маските, след което били помолени да изоставен ресторанта.

За притежателя на заведението това е „ въпрос на положителни маниери “ и че маски не може да се носят в ресторант. „ Похарчих доста пари за отваряне на ресторанта, пролях кръв и пот за тази работа и не желая никакви маски тук “, споделя Том, притежател на заведението, написа БГНЕС.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР